08.06.2022

4-6 Yaş Kur'an Kursu Öğrencileri Mezuniyet Etkinliği

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılında, İlçemiz Müftülüğü bünyesinde faaliyet gösteren 4-6 Yaş Kur'an Kursu öğrencileri için Müftülüğümüz Konferans Salonunda mezuniyet etkinliği düzenlendi.

Etkinliğe öğrenciler yanısıra İlçe Müftüsü, öğreticiler ile öğrenci velileri katıldı. Açılış konuşmasını yapan İlçe Müftüsü Ferit BİLGİN; Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde dini eğitim veren 4-6 Kur'an kurslarının önemine değinerek bu kursların bizler tarafından yeterince duyrulması gerektiğini, vatandaşların da bu kurslara çocukları yönlendirmelerini tavsiye etti. Daha sonra minikler; etkinliğe katılım sağlayanlara, dönem içerisinde öğrendikleri Kur'an-ı Kerim, şiir, ilahi ve çeşitli dualar okudular.Program sonunda Müftü BİLGİN ile Kurs Öğreticileri tarafından miniklere taç giydirme ile madalyalar takılarak çeşitli oyuncak hediyeler verildi.

Çınar Müftülüğü olarak; fedakarca hizmet eden ve bu programın gerçekleştirilmesine vesile olan Kurs Yönetici ve Öğreticilerimizi tebrik ediyor, çocuklarını gönderen ailelere teşekkür ediyor, mezun olan miniklere eğitim-öğretim hayatlarında başarılar diliyoruz.