26.05.2021

Diyarbakır'ın Fethi ile İlgili Personel Toplantısı Yapıldı

Başkanlıktan gelen bir kısım yazıların tebliğ edilmesi, mahalle camilerimizde yapılan denetimlerde tespit edilen bazı eksikliklerin giderilmesi, Başkanlığın Görev ve Çalışma Yönetmelik/Yönergesinin ilgili maddelerinin hatırlatılması ile Diyarbakır’ın fethinin 1382. yıl dönümünün değerlendirilmesi amacıyla, 25.05.2021 tarihinde Müftülüğümüz konferans salonunda tüm personelimizin katılımıyla toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıda Müftülüğümüz Şube Müdürü Dr. Zübeyir Aslan; izin alma ile imam-hatip ve müezzin-kayyımların görevleri hususunda bazı hatırlatmalarda bulunurken, İlçe Müftüsü Ferit Bilgin de, Diyarbakır’ın fethinin çeşitli mahalle ziyaretlerinde toplumumuza vaaz ve sohbet ortamlarında kendisi tarafından işleneceğini, bu hususta her personelin de kendi cemaatine bu fethi anlatması gerektiğini söyledi.