17.08.2016

DİYANET VAKFI İHTİYAÇ SAHİPLERİNİ SEVİNDİRDİ

Türkiye Diyanet Vakfı tarafından Çermik’te ihtiyaç sahibi ailelere alışveriş çeki dağıtıldı. Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdürlüğü tarafından Çermik Şubesine gönderilen 420 adet alışveriş çeki dağıtıldı.

Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdürlüğü tarafından Çermik Şubesine gönderilen 420 adet alışveriş çeki Çermik’te ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıldı. Türkiye Diyanet Vakfı Çermik Şubesi 420 adet 25 TL’lik alışveriş çeklerini cami görevlileri aracılığı ile bölgelerinde tespit ettikleri ihtiyaç sahiplerine dağıttı.

İlçe Müftüsü ve TDV Çermik Şube Başkanı Hüseyin Gargı, ilçe vaizleri ve İmam-Hatiplerden oluşan heyet tarafından ihtiyaç sahibi aileler ziyaret edilerek alışveriş çekleri teslim edildi.

Alışveriş çeklerini alan kişiler bu çeklerle özel bir mağazadan bir yıl içerisinde istedikleri zaman alışveriş yapabilecekler.