31.12.2021

4-6 Yaş Kuran Kursumuzda Kur'ana Geçme Programı

Kur'an'a geçen miniklere özel program

Çermik İlçe Müftülüğü bünyesinde açılan Hz. Hüseyin 4-6 Yaş Kur'an Kursu'nda Kur'an'a geçen minik öğrencilere taç giydirme töreni düzenlendi.
Törene İlçe Müftüsü Burhan Kızılarslan, Müftülük personeli ve çocukların aileleri katıldı.
Müftü Kızılarslan, İlçede açılan 4-6 yaş grubu Kur'an Kurslarına gösterilen ilginin kendilerini memnun ettiğini söyledi.
Kızılarslan, "İlçemizde 4-6 yaş Kur'an Kurslarına büyük talep vardı. Diğer kurslarımızda olduğu gibi burada da çocuklarımız için en güzel ortamı hazırladık. Bugün de bu güzel ortamda çocuklarımız Kur'an-ı Kerim öğrenmenin sevincini yaşıyor. Biz de onların sevincine ortak olduk." dedi.
Program sonunda Müftü Kızılarslan, başta kurs öğreticileri olmak üzere katılımcılara ve emeği geçen herkese teşekkür etti.