28.05.2020

İlçemiz Müftülüğü Tarafından Nikah Törenleri Gerçekleşen Çiftlerimiz Evliliğe İlk Adımı Attı

27/05/2020 tarihinde ilçemiz müftülüğünde iki adet nikah merasimi gerçekleştirildi. Tüm dünyayı etkisi altına alan covid-19 salgını nedeniyle nikah merasimi esnasında çiftler ile nikah şahitlerinin maske takması zorunlu kılınarak  sosyal mesafe kuralları dikkate alınarak nikah töreni gerçekleşti. Şahitlerin huzurunda nikah törenleri gerçekleşen çiftlere ailenin önemine vurgu yaparak tavsiyelerde bulunan İlçe Müftüsü İsmail KARACAN, çiftlere bir ömür boyu huzur ve mutluluk diledi.    Mutlulukları gözlerinden okunan çiftlerimizin nikah akitlerini belgeleyen Aile Cüzdanını İlçe Müftüsü İsmail KARACAN ın elinden aldı.

Bizlerde çiftlerimize bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.