20.12.2023

Selahaddin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesinde Filistin'e destek amacıyla düzenlenen Kermes gelirleri TDV Bismil şubesine emanet edildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) tarafından "Özgür Filistin’in Yanındayız" sloganıyla başlatılan Filistin'e yardım kampanyasına her kesimden destek geliyor.

Yardım kampanyasına Bismil Selahaddin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen, öğrenci ve velileri düzenlediği kermesle destek oldu.

Kermesten elde edilen 20.138,50 Türk Lirasını Okul Müdürü Mehmet Aydın ve Din kültürü Öğretmeni Merve Tenekeci tarafından TDV Bismil Şube görevlisi Selman Gündüz’e teslim edildi.

İlçe Müftüsü Dr. Enver Polatoğlu din görevlileriyle birlikte kermese katılarak bu anlamlı ve duyarlı davranıştan dolayı Selahaddin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesinin öğretmen, öğrenci ve velilerini tebrik etti. Müftü Polatoğlu Filistin/Gazze meselesinin tüm Müslümanların ortak davası olduğunu, her yaşta bütün Müslümanların Filistin’e hem maddi hem de manevi olarak destek vermesi gerektiğini ifade etti.