26.08.2022

İlçe Müftülüğümüz tarafından “Yaz Kur’an Kursları Kapanış Programı” düzenlendi.

Bismil İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından organize edilen “Yaz Kur’an Kursları Kapanış Programı” sabah saat 9.00’da Kurtuluş Camii’nden Millet Bahçesi’ne yürüyüş ile başladı.
Programın Millet Bahçesi’ndeki bölümü Seyyit Bahattin Müjdeci Kur’an Kursu öğrencisi Muhammed İkbal Ocakhanoğlu’nun Kur’an tilaveti ile başladı.
Yaz Kur’an Kursu Kapanış Programı hakkında bir açıklama yapan İlçe Müftüsü Dr. Enver Polatoğlu; “İlçe Müftülüğü olarak Bismil’de toplam 5000 öğrenciye ulaşmış bulunmaktayız. Öğrencilerimize Kur'an-ı Kerim ile beraber Hz. Peygamber Efendimiz’in hayatını, itikadi ve ahlaki konuları, vatan, devlet ve insan sevgisini, çevre bilinci ve hayata dair bir çok konuyu işlediklerini belirtti. İlçe Müftüsü Enver Polatoğlu ayrıca Programa katkı ve desteklerinden dolayı başta İlçe Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Enver Hakan Zengince olmak üzere Belediye personeline, Emniyet görevlilerine, bay bayan bütün din görevlilerine, öğrenci ve velilerine teşekkür etti.”
İlahi ve şiir dinletilerinin yapıldığı programda çeşitli yarışmalar düzenlendi.
Program yarışmada dereceye giren öğrencilerin ödüllendirilmesi ve yapılan ikram ile sona erdi.