01.08.2022

MÜFTÜ POLATOĞLU BARIŞ PROGRAMINA KATILDI.

İlçemiz Yukarısalat Mahallesi’nde yaşayan Göger ve İpekyüz aileleri barış yemeğinde bir araya geldiler.
İlçemiz Kurtuluş Camii İmam Hatibi Rıza Akdemir’in okuduğu Kur’anı Kerim ile başlayan merasimde konuşan İlçe Müftüsü Dr. Enver Polatoğlu “Bugün burada Yüce Kur’an-ın hayırlı olarak addettiği bir konu için bir aradayız. Öncelikle burada bir araya gelme iradesini gösteren her iki aileye çok teşekkür ediyorum. Ailelerimizin arasındaki husumetin bitmesinde aracı olan hocalarımızı, büyüklerimizi tebrik ediyorum. Bizler Müslümanız ve bizlere yakışan bir ve beraber olmaktır.” dedi. Barış ve kardeşliğe Kur’an-ı Kerimden ve Peygamber Efendimiz (sas)’in hayatından örnekler de veren Müftü Polatoğlu iki aileye de mutlu,huzurlu bir hayat diledi.
Göger ve İpekyüz ailelerinin Kur’an-ı Kerim’in altından geçerek helalleştiği program Kanaat Önderleri Birliği Başkanı ve Nur Cami İmam Hatibi Musa Kılıç’ın yaptığı dua ve aileler adına verilen barış yemeği ile sona erdi.