05.07.2022

KUR’AN KURSU ÖĞRENCİLERİMİZ GEZİ İLE ÖDÜLLENDİRİLDİ

İlçemiz müftülüğüne bağlı Kur’an Kurslarında eğitim gören öğrenciler arasında yapılan bilgi yarışmasında dereceye giren öğrenciler gezi ile ödüllendirildi.

Mart ayında yapılan yarışmalarda derece alan öğrenciler için Bismil Belediyesi tarafından gezi programı düzenlendi. Öğrenciler,Batman, Hasankeyf,Midyat,Beyaz Su,Dara Antik Kenti ve Mardin’in tarihi yerlerini gezme fırsatı buldu.

Konu ile ilgili açıklama yapan İlçe Müftüsü vekili Cevat Sülun; Mart Ayında kurslarımızda eğitim gören öğrencilerimiz arasında bilgi yarışması düzenlemiştik. Sayın Kaymakamımızla yaptığımız istişareler neticesinde kendileri böyle bir etkinliğin ödülsüz kalmaması gerektiğini ifade ettiler. Öğrencilerimizi ve onları yetiştiren hocalarımızı gezi ile ödüllendirdiler. Ben öğrencilerimiz ,hocalarımız ve velilerimiz adına Sayın Kaymakamımıza ve Bismil Belediyesine çok teşekkür ediyorum’’ dedi.

Çeşitli ikramlarında yapıldığı geziye katılan çocuklar da güzel bir etkinlik olduğunu belirterek, yarışmayı düzenleyen Kaymakam amcalarına ve İlçe Müftülüğüne teşekkürlerini iletti.