22.01.2021

KUR’AN KURSLARIMIZDA YARIYIL HEYECANI

İlçemiz müftülüğü kordinesinde eğitim öğretim faaliyetlerine devam ederken Covid 19 tedbirleri kapsamında uzaktan eğitime geçen Kur’an Kurslarımız yarıyıl tatiline girdi.

Uzaktan eğitim sürecinde zoom whatsap gibi iletişim ağları üzerinden eğitime devam eden Kur’an kurslarımızda öğrencilerimiz yarıyıl boyunca Kur’an eğitimi, değerler eğitimi ,belirli gün ve haftalar gibi faaliyetler yanında oyunlar oynayarak ta güzel vakit geçirdiler.

Bugün Fatih 4-6 Yaş Kur’an Kursunda düzenlenen ve ilçe Müftümüz Sayın Ahmet DURMUŞ’unda katıldığı karne töreninde velilerimizin heyecanı ve öğrencilerimizin özlemi de dikkatlerden kaçmadı.

Törende ‘’Öğrencilerimiz arkadaşlarından ve öğretmenlerinden uzak kaldıkları için çok üzülmüştü’’ diyerek sözlerine başlayan ilçe Müftümüz Ahmet DURMUŞ; ‘’görüyorum ki öğretmenlerimizin özverisi ,fedakarlığı ve siz bilinçli velilerimizin katkılarıyla bir eğitim öğretim yılının daha birinci yarsını bitirdik. Öğrencilerimiz uzaktan eğitimle de olsa derslerine devam noktasında ellerinden geldiği kadar bizleri yalnız bırakmadılar. Uzaktan eğitimle de olsa eğlendiler oynadılar . Bu süreç zorlu bi süreç ve hem öğrencilerimiz hemde öğretmenlerimiz alışılmışın dışında gayret gösterdikleri için tatili de fazlasıyla hak ettiler. Remziye Hocamızın nezdinde bütün hocalarımızın başarılarının devamını diliyor, sizin nezdinizde de bütün velileri tebrik ediyorum’’ dedi.İlçe Müftümüz Sayın DURMUŞ ‘’İnşallah ülkemiz bu salgın hastalık sürecini en kısa zamanda atlatır ve bizlerde yüz yüze eğitimle öğrencilerimize kavuşuruz temennisinde bulunarak öğrencilerimize iyi tatiller diledi. Program ödül töreni ile sona erdi.