14.02.2020

GEÇİCİ ERKEK HAFIZ KUR'AN KURSU ÖĞRETİCİSİ ALIM İLANI

İlçe Müftülüklerine bağlı Hafızlık Erkek Kur'an Kurslarında ek ders ücreti karşılığı Kur’an kurslarında çalıştırılmak üzere Geçici Erkek Hafız Kur’an Kursu Öğreticileri görevlendirilecektir.

İlçe Müftülüklerine bağlı Hafızlık Erkek Kur'an Kurslarında ek ders ücreti karşılığı Bağlar, Yenişehir, Kayapınar, Sur, Bismil, Çermik, Ergani,Kulp ve Silvan ilçe Müftülüklerimize bağlı Kur’an kurslarında çalıştırılmak üzere Geçici Erkek Hafız Kur’an Kursu Öğreticileri görevlendirilecektir.

Hafızlık Kursları için:

1. Hafız olmak,
  2. En az imam-Hatip Lisesi Mezunu olmak (Tercihen 4 yıllık dini yükseköğrenim mezunu olmak,)
  3. 2018-DHBT’den geçerli puan almış olmak      Merkez ilçeler için 60 ve üzeri, dış ilçeler işin 50 ve üzeri puan almış olmak.

Görevlendirme İçin İstenen Belgeler:

1.Başvuru dilekçesi,görev almak istenen ilçe müftülüğüne verilecektir.

2.Hafızlık Belgesi

3.Mezuniyet Belgesi Fotokopisi

4.Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

5.DHBT Sınav sonucu fotokopisi

6.Sabıka Belgesi

Müracaatlar 14 Şubat 2020 — 28 Şubat 2020 tarihleri arasında görev almak istenen ilçe Müftülüklerine yapılacaktır.

1. Müracaatlar sadece 1 ilçe için yapılacaktır. Birden fazla ilçelere müracaat edenlerin sınavı kazansalar dahi iptal edilecektir.
  2. Sınav 02 Mart 2020 Pazartesi günü saat 09.00’da ilçe Müftülüklerinde yapılacaktır.
  3. Yerleştirme en yüksek puanı alandan başlamak suretiyle yapılacaktır.
  4. Sınavı kazanmak mutlaka görev almak anlamına gelmemelidir.

ilçe Müftülükleri sınavı kazananların listesini ve sınav evraklarını sınavın bitiminde il Müftülüğüne elden teslim edeceklerdir.