07.02.2020

KAYMAKAMIMIZ VE MÜFTÜMÜZ ZİYARETLERE DEVAM EDİYOR.

İlçe Kaymakamımız ve belediye başkan vekilimiz Kerem Süleyman YÜKSEL kamu kuruluşları yanı sıra esnaf ve taziye ziyaretlerine de devam ediyor .Kaymakam Yüksel beraberinde İlçe Müftümüz Ahmet DURMUŞ ile önce esnaf ziyaretinde bulunarak esnaflarla bir araya geldi. Esnaflara bereketli ve hayırlı işler dileyerek, ilçemizin güvenli ve huzurlu olmasında ,gelişmesinde esnafın rolünün çok büyük olduğunu vurgulayarak, esnaflarla fikir alışverişinde bulundu. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren esnaflarımız Yüksel ve Durmuş’a teşekkür ettiler.

Ayrıca ilçemizin sevilen simalarından olan Sarıköy mahallemizde ikamet eden Muzaffer AYDIN’ın Doğan Yas evindeki  taziyesine katılan Kaymakam Yüksel ve Müftü Durmuş merhuma dua ederek cenaze sahiplerinin acılarını paylaştı.