17.01.2020

BAŞSAVCIMIZ MÜFTÜLÜĞÜMÜZÜ ZİYARET ETTİ

İlçe Müftülüğünde gerçekleşen ziyarette Bismil Cumhuriyet Başsavcısı Meriç DEDE, Müftü DURMUŞ’a yeni hizmet binalarına taşınmaları nedeniyle nezaket ziyaretinde bulunduğunu belirterek “ilçe Müftümüzü ziyaret edip hayırlı olsun dileğinde bulunmayı planlamıştık. Ancak işlerimizin yoğunluğu sebebiyle ziyaretimizi bu gün gerçekleştirebildik. İlçe Müftümüze yeni hizmet binalarının Bismil’imizin çehresini değiştireceğini söyleyerek görevinde başarılar temenni ediyorum” dedi.
Müftü Durmuş ise Başsavcı Dede’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek “Sayın Başsavcımız bu gün ilçe Müftülüğümüze gelerek bizleri ziyaret edip onurlandırmışlardır. Nazik ziyaretleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.