17.07.2024

Yaz Kur’an Kursları Arası Futbol Turnuvası Başladı

Bismil İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü organizesinde gerçekleşen, Cami ve Kur’an Kurslarında eğitim gören yaz Kur’an Kursu öğrencilerinin katılacağı 2024 yılı halı saha futbol turnuvası Arena Halı Sahasında başladı. 42 takımın katılacağı turnuvanın açılış programına katılan İlçe Müftüsü Dr. Enver Polatoğlu bütün gençlere başarı dileklerinde bulundu. Turnuva ile ile ilgili açıklama yapan müftü Polatoğlu amaçlarının gençler arasında saygı, sevgi ve dostluk ilişkilerini geliştirmek, yaz kurslarını daha verimli hale getirmek ve gençlerin zamanlarını iyi bir şekilde değerlendirmelerine katkıda bulunmak olduğunu belirtti.

Müftü Polatoğlu ayrıca yaz kurslarında eğitim veren din görevlilerimize, turnuvaya destek olan hocalarımıza ve Gençlik koordinatörlerimize teşekkür ederek başarı dileklerinde bulundu.