Bismil Müftülüğü

Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Korona virüs salgın hastalığında normalleşmenin başlamasıyla birlikte 29 Mayıs 2020 Cuma günü ilçemiz merkezinde 7 ,mahallelerimizde de 52 olmak üzere toplam 59 camide kılındı
Detay

16 Mart tarihinden bugüne cemaatle namaza kapalı olan camilerde cemaatli namaz bugün başlıyor. Bismil merkezde 7 dış mahallelerde ise 52 nokta olmak üzere toplamda 59 noktada kılınacak olan Cuma namazı ile birlikte camiler cemaate açılmış olacak
Detay

İlçemiz Gold Park Sitesinde Eğitim Öğretimine devam eden 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencilermiz Suriye’nin İdlib bölgesinde yaşanan drama kayıtsız kalmayarak “İdlib’teki Minik Ayaklar Üşümesin” kampanyası başlattılar.
Detay

Bir süre önce İlçe Müftülüğümüz ve hayırsever vatandaşlarımızın desteği ile tadilata alınıp ibadete açılan merkez yeni camimize bir destekte Kaymakamımız ve Belediye Başkan vekilimiz Kerem Süleyman YÜKSEL’den geldi.