23.09.2021

Yetimler Emanetimizdir

Diyarbakır Bağlar İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Bağlar Şubesi iş birliğinde, "Yetimler Emanetimizdir" sloganıyla yardım kampanyası başlatıldı.

Bağlar İlçe Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Bağlar Şubesi iş birliğinde, yetim çocukların eğitimine katkı sağlamak amacıyla "Yetimler Emanetimizdir" sloganıyla yardım kampanyası başlatıldı.

Kampanya kapsamında yetim çocuklara kırtasiye yardımı ulaştırıldı.

Kampanya kapsamında Bağlar İlçe Müftülüğü koordinesinde Türkiye Diyanet Vakfı Bağlar İlçe Kadın Kolları, din görevlileri ve hayırseverlerin desteğiyle onlarca çocuğa çanta, ve kırtasiye yardımı ulaştırıldı.

İlçe Kadın TDV Koordinatörü Fatime Küçük konuyla ilgili şunları kaydetti;

“Türkiye Diyanet Vakfı Bağlar kadın kolları olarak geleneksel hale getirdiğimiz yetim ve ihtiyaç sahibi çocuklara bayramlık almanın yani sıra okulların başlamasıyla birlikte bu çocuklarımıza kırtasiye malzemeleri almaya ve onları okullarında yanlız bırakmamaya çalışıyoruz. Hayırsever vatandaşlarımızın katkılarıyla yapmış olduğumuz bu güzellikler insanı inanılmaz mutlu hissettirmektedir . Başta her türlü desteğini esirgemeyen müftümüz başta olmak üzere katkıda bulunan herkesten Allah razı olsun "