19.12.2019

KENDİNİ ARARKEN REHBERİNİ BUL

“KENDİNİ ARARKEN REHBERİNİ BUL”

Yeni neslin sağlıklı bireyler olarak toplumu oluşturması amacıyla 9 peygamberin (Hz. Adem – Hz. Nuh – Hz. İbrahim – Hz. İsmail – Hz. Yusuf – Hz. Musa – Hz. Süleyman – Hz. Eyyüp – Hz. İsa) hayatlarının, belirlenen değerler üzerinden anlatılması amacıyla yapılan proje büyük ilgi gördü.

Proje sorumlusu Bağlar İlçe Müftüsü Sayın Hasan YARDAK; “Milli Eğitime bağlı Ortaokul ve Liseler bünyesinde, Bağlar Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu (ADRB) ve Kur’an Kursu öğreticileri tarafından gerçekleştirilen seminerler birçok okul bünyesinde yapılırken, planlanan okullarda ise halen devam ediyor.” İfadelerine yer verdi.

Şimdilik Bağlar ve Yenişehir ilçelerinde uygulanan proje, gördüğü ilgi ve olumlu katkıları sebebi ile tüm İl genelinde uygulanması hedeflenmektedir.