25.03.2024

İlçe Müftümüz Beraberindeki Heyetle Mehmetçik Anadolu Lisesini Ziyaret Etti

İlçe Müftüsü Mahmut Yıldızbaş, İlçe Diyanet Gençlik Koordinatörü Taha Ay ve İlçe Vaizleri Mustafa Gezer ve Abdusselam Çağlayan ile birlikte Diyanet Gençlik çalışmaları kapsamında Mehmetçik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerini ziyaret etti.
Okul idaresini ziyaret eden İlçe Müftüsü Yıldızbaş Diyanet Gençlik çalışmaları hakkında yöneticilere bilgi verdi.
İlçe Müftüsü Yıldızbaş ve beraberindeki heyetle öğrencilerle biraraya gelip Ramazan Ayı ve Gençlik temalı sohbet ettiler. Sohbetten sonra öğrencilerin sorularını cevapladılar.
İlçe Müftüsü Yıldızbaş, Okul Müdürü Cengiz Cengiz’e ve öğretmenlere göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür etti.
İlçe Müftüsü Yıldızbaş yapılan çerçevesinde şöyle dedi: Gençliğimiz geleceğimiz ve toplumun en önemli temel yapısını oluşturan bireylerdedir. Toplumun manevi ve ahlaki yapıya sahip olması için gençlerimizin manevi ve ahlaki eğitime sahip olup bu alanda kişiliğini oluşturması gerekir.
Bu itibarla, İlçe Müftülüğümüz bünyesinde hizmet eden Bağlar Diyanet Gençlik Merkezimiz görevli ve üyeleri tarafından gençlerimize yönelik manevi ve ahlaki eğitimlerine katkı sağlayacak çalışmalar yapılmaktadır.
Bugün okuluna bizi davet okul idaresine,  öğretmenlerine ve gönül dünyalarına bizleri misafir eden öğrencilerimize teşekkür ederiz.”