07.10.2022

Görme Engelli Bayan Vatandaşlarımıza Kur'an Kursu Açılışı

Bağlar İlçe Müftülüğümüz tarafından görme engelli bayan vatandaşlarımıza yönelik Çelik Kız Kur'an Kursu'nda kurs öğreticisi Zemzem Tekin'in rehberliğinde Braille Kur'an-ı Kerim ve Temel Dini Bilgiler kursu açıldı.
Bağlar İlçe Müftüsü Mahmut Yıldızbaş kursun açılması hususunda şöyle dedi "Diyanet İşleri Başkanlığımız toplumun her kesimine yönelik din ve eğitim hizmeti sunmaya çalışmaktadır. Söz konusu sunulan eğitim hizmetinin bir yönü de engelli vatandaşlarımız içindir. Bu çerçevede İlçe Müftülüğü olarak görme engelli vatandaşlarımızın Kur'an-ı Kerim ve Temel Dini Bilgiler eğitimi alması için Çelik Kız Kur'an Kursu'nda kurs öğreticisi Zemzem Tekin hocamızın yönetiminde ve rehberliğinde kurs açtık. Bu kapsamında kursun açılmasında emeği geçen kurs öğreticisi Zemzem Tekin hocamız başta olmak üzere herkese teşekkür ederim. Ayrıca bu anlamlı günde ve çalışmada, vakit ayırıp bizleri yalnız bırakmayan Eğitim Hizmetlerinden sorumlu İl Müftü Yardımcısı Fatima Kartı hocamıza da teşekkür ederim"