08.01.2020

MÜFTÜLÜĞÜMÜZ BÜNYESİNDE KUR'AN KURSLARINDA OKUYAN ÖĞRENCİLERİN VELİLERİ İLE “VELİ BİLGİLENDİRME SEMİNERİ" GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Yenişehir İlçe Müftülüğümüz tarafından hafızlık eğitimine başlayacak öğrencilerin uyum süreçlerini başarıyla tamamlamasını sağlamak; Kuran kursu öğreticisi ve veli ilişkilerinin geliştirilmesi; ailelerin eğitimdeki etkinliğinin arttırılması ve uygulanan hafızlık sistemi programları hakkında velilerin bilgilendirilmesi amacıyla “Veli Bilgilendirme” Semineri yapıldı.
Seminer Yenişehir İlçe Müftülüğümüze bağlı Abdülhamit Han Yatılı Kız Kur'an Kursu'nda  yapıldı. Seminere  Yenişehir İlçe Müftümüz Şevket Dilmaç ve Kuran Kursu öğreticileri ve öğrencilerin velileri katıldı.

Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan program, İlçe Müftümüz Şevket DİLMAÇ' ın Hafızlık sisteminin yerleştirilmesi, hafızlık sisteminde kullanılacak tekniklerin değerlendirilmesi ve hafızlık sisteminin işleyişi  hususunda  Diyarbakır’da yaşanan sorunlar dile getirildi.