18.11.2019

2019 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası Programı

Silvan İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen Mevlidi-i Nebi haftası programına Silvan İlçe Kaymakamı Sayın Mehmet USLU, Batman il Müftüsü Sayın Turgut ERHAN, İlçe Müftümüz Sayın İlhan GÜNAY hocamız, Vatandaşlar ve Kurs Öğrencilerimizin katılımlarıyla gerçekleşmiştir.

İlçemiz Akçayır Mahallesi Camii İmam-Hatibi Recep KAVAK Hocamız dan Kur’an Kerim Tilavetiyle Programa başlanıldı. Ardından İlçe Müftümüz Sayın İlhan GÜNAY hoamız açış konuşmasını yaptı.

ilçemiz Tekel Kur'an Kursu ve Elhaznevi Kur'an Kursu Öğrencilerimizin ilahileriyle programımız devam etti.  Son olarak Batman İl Müftüsü Sayın Turgut ERHAN hocamız Hz. Muhammed s.a.v ve Aile hayatını konu alan konuşmasını yapıp Aile hayatının önemine deyinip Karı Koca arasındaki sevgi, saygı ve sadakatı hakkında ayet ve hadislerle nasıl olabileceği hakkında önemli tespitlere deyindi