07.10.2018

Camiler ve Din Görevlileri hafta münasebetiyle Konferans verildi.

01-07 Ekim 2018 Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında,  İlçe Müftülüğünce “Camiler ve Din Hizmetine adanmış ömürler” konulu konferans düzenlendi.

Mekke Kur'an Kursu Öğreticisi İlhami YAMAN'ın Kur'an tilavetinin ardından,İlçe Müftüsü İlhan GÜNAYyaptığı açılış konuşasında “Camilerimizin, insanı manevi huzura kavuşturmanın yanında, dini ve milli değerlerimizin, vatan ve aile sevgisinin, birlik ve beraberliğin, dostluk ve kardeşliğin, paylaşma ve dayanışmanın öğretildiği kutsal mekânlar olduğuna dikkat çekerek 01-07 Ekim tarihleri arasında kutlanacak olan Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nın ilçemize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyor, değerli din görevlilerine fedakârane hizmetlerinden dolayı tebrik ediyorum dedi.Akabinde Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu uzmanı Sayın Halil KILIÇ'ın Camiler ve Din Hizmetine adanmış ömürler konulu konferans verildi.Alkışlarla beğenilen konferasın ardından katılımcılara yapılan  ikramla son buldu.