18.04.2018

2016 yılında Yaz Kampına katılan öğrencilerle buluşma

2016 yaz kampına katılan kız ve erkek öğrencilerimizle yerinde buluşma ve kaynaşma amacıyla 15.04.2018 pazar günü Bursa ve İstanbuldan gelen heyet İlçemiz Müftülüğü toplantı salonunda öğrencilerle bir araya geldiler.Müftü Vekilimiz Mehmet Remzi BAYDAR ve Müftülük çalışanlarında katıldığı buluşma samimi bir ortamda gerçekleşti.Buluşma ardından toplu olarak fotoğraf çekildi.Heyet daha sonra 2017 yaz kampına giderken yolda kaza sonucu hayatını kaybeden Edanur YILDIZ'ın ailesine ziyarette bulundu.Müftü vekilimiz rehberliğinde Silvan'ın Tarihi Selahattin-i Eyyübi Camii ziyaret edildikten sonra Heyet İlçemizden ayrıldı.Ziyaretlerinden dolayı Bursa ve İstanbul'dan gelen heyete  teşekkür ediyoruz.