12.04.2018

Kudüs ve Mescidi-i Aksa

12.04.2018 perşembe günü saat 13:30 da Müftülüğümüzce tertiplenen Mirac Kandili münasebeti ile  Selahattin Eyyubi Camiinde  il Müftü Yardımcısı Sayın Mehmet Sırrı Şık'ın konuşmacı olarak katıldığı konferansa ilçe halkının yoğun katılımıyla gerçekleşti.
Belediye Camii Müezzin Kayyımı  Muhammed ERTÜRK hocamızın Kur'an'ı Kerim okuması ile programa  başlandı.
İlçe Müftü vekili Mehmet Remzi BAYDAR hocamızın açılış konuşmasının ardından Mekke Kur'an Kurs Öğreticisi İlhami Yaman ve Bahçelievler Camii Müezzin Kayyımı Hüseyin Şemdinoğlu hocalarımız Mevlitten bir kaç bahir okudular. Mekke Camii Müezzin Fahri Gösteriş hocamızdan güzel bir kaside dinletisinin akabinde Program Mehmet Sırrı Şık hocamızın  Kudüs ve Mescidi-i Aksa konulu konferansıyla son buldu.

Konferansımıza katılımlarından dolayı Sayın Mehmet Sırrı Şık hocamıza  ve emeği geçen tüm personellerimize ayrı ayrı  şükranlarımızı sunuyoruz.

Program sonunda katılımcılara ikramda bulunuldu.