29.03.2018

İlçe Kaymakamız Sayın Adem ÇELİK'in Müftülüğümüzü ve Kurslarımızı ziyaretleri

Diyanet İşleri Başkanlığı Kur’an kurslarında yürütülen yaygın din eğitimi hizmetinden toplumun tüm kesimlerinin etkin ve verimli bir şekilde yararlanabilmesini hedeflerken, Kur’an okumayı öğrenmede yaş sınırlamasının kaldırılmasıyla birlikte Müftülüklerde 4-6 yaş grubu çocukların din eğitimi ihtiyacının karşılanması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

İlçemiz Kaymakamı Sayın Adem ÇELİK 29.03.2018 tarihinde İlçe Müftülüğümüzü ziyaret ettiler. Ziyaret programı çerçevesinde  Kaymakam beyin desteği ile Müftülük bünyesinde ilk defa açılan      04-06 yaş grubu Müftülük  Kur’an Kursu, Ortaçeşme parkında bulunan Minikeller ve Minikkalpler K.Kursunu ziyaret ederek  öğrencilerle güler yüzlü ve keyifli bir muhabbet ortamı oluştururken minik öğrencilerle uzun uzun hasbihâl   ettiler. Kaymakam Beyin Müftülüğümüzü ve K.Kurslarımızı ziyaretleri ve katkılarından dolayı kendilerine şükranlarımızı arz ediyoruz.