30.11.2017

Mevlit kandili Programı 30 Kasım 2017

Mevlit Kandili münasebetiyle Müftülüğümüz tarafından, Kaymakamlık Kültür Merkezinde Mevlit Özel Programı düzenlendi.
     Günün anlam ve önemine binaen İlçe Müftüsü v. Mehmet Remzi BAYDAR’ın  açılış konuşmasının ardından, Kur'an Kursu öğreticilerinden İlhami YAMAN hocanın Kur'an tilavetiyle devam eden program İlçe Vaizi Hasan Hüseyin YEŞİL, Kur'an Kursu Oğreticileri İlhami Yaman, Belediye Camii İmam Hatibi Abdurrahman KURT ve Sulak Mahalle Camii İmam Hatibi Muhyettin AKCAN  hocaların okudukları Mevlid ile devam etti.

Mevlidin okunmasının ardından İl Müftüsü Burhan İŞLİYEN; "Hz Peygamber (s.a.v.) in Örnekliği”  temalı konferansını gerçekleştirdi. Program, konferansın akabinde katılanlara yapılan ikramla birlikte sona erdi.