Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

İlçe Müftülüğümüz tarafından, Afetkonutları Camimizde bayanlara yönelik program düzenlendi. Program çercevesinde mevlid okundu. Ku'ran Kursu hocamız Zinet Temel günün anlam ve önemini ifade eden vaaz sunup, dua ederek program bitirildi.
Detay

Cami ve din görevlileri ziyaretlerimiz devam ediyor. İlçe Müftümüz Hakan ÇAĞIRAN ve Şube Müdürümüz Mücahit BAKIR camileri ve din görevlilerimizi ziyaret ettiler. Din görevlilerimiz ve cemaat ile hasbihal ettiler.
Detay

İlçe Müftümüz Hakan ÇAĞIRAN , cami ziyaretleri gerçekleştirdi. Cemaatle sohbet eden ÇAĞIRAN, camilerin eksikliklerini, hocalarımızın sıkıntılarını dinledi. Görevinde olan hocalarımıza teşekkür edip görevlerinde başarılar diledi.
Detay

Cami ve Din Görevlisi ziyareti kapsamında Kulp İlçe Müftülüğü faaliyetlerimiz devam ediyor. İlçe Müftümüz Hakan ÇAĞIRAN ve Şube Müdürümüz Mücahit BAKIR camilere yapılan ziyaretlerde hocalarımızla hasbihal ettiler.