31.07.2019

KURBANINI PAYLAŞ KARDEŞİNLE YAKINLAŞ

2018 yılında 145 ülkede 430 bin kurban hissesini ihtiyaç sahiplerine ulaştıran Türkiye Diyanet Vakfı tarafından, bu yıl “Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş” sloganıyla başlatılan vekâletle kurban kesim kampanyası devam etmektedir.İlçe Müftülüğü olarak maddi imkanı olan tüm vatandaşlarımızın desteklerini bekliyoruz.

''Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş'' kapsamında İlçe Müftümüz Muhammed Sait OKUMUŞ'ta Bağışta bulunarak Kurbanın paylaşmayı, İkram etmeyi, cömertliği ifade ettiğini söyleyerek Tüm Halkımızı bu kampanyaya davet etmektedir.

Yine İlçe Müftülüğümüz personellerimizden Şakir AKSOY ve eşi Sümeyra AKSOY'da kampanyaya katılarak Kurbanlarını yurt dışındaki Müslüman Kardeşlerimizle paylaştılar.