Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Küçük yaşına rağmen duyarlı bir tavır sergileyen öğrencimiz, Müftü İhsan Mesut Akbaş Hocamızı makamında ziyaret ederek kumbarasında biriktirdiği yardımı Filistinli kardeşlerine gönderilmek üzere Türkiye Diyanet Vakfı Kayapınar Şubemize bağışladı
Detay

Minik öğrencilerimiz, Müftü İhsan Mesut Akbaş Hocamızı makamında ziyaret ederek toplamış oldukları harçlıklarını Filistinli kardeşlerine gönderilmek üzere Türkiye Diyanet Vakfı Kayapınar Şubemize bağışladılar.
Detay

Türkiye Diyanet Vakfı Kayapınar Şubemiz ve Gönüllerimiz tarafından ilçemizde ikamet eden 100 aileye Ramazan Ayı münasebetiyle ayni ve nakdi yardım dağıtımı gerçekleştirildi.
Detay

Kayapınar İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kayapınar Şubesi tarafından, Gençlik Merkezimizde Konteyner Kentte bulunan erkek öğrencilerimizle İftar Programı gerçekleştirildi.
Detay

Türkiye Diyanet Vakfı Kayapınar Şubesi ve Kayapınar İlçe Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu üyeleri ilçemizde bulunan 15 yetim aile ile iftar programı düzenlendi.
Detay

Müftülüğümüz Gençlik Koordinatörlüğü ve Aile Dini ve Rehberlik Bürosu tarafından Namık Kemal ve Şehit Halit Gülser Proje İmam Hatip Ortaokullarında hafızlık eğitimi alan öğrencilerimiz ziyaret edildi.