Hazro Müftülüğü

20.04.2016

Hazro Müftülüğü Kutlu Doğum Programı

18.04.2016 tarihinde Hazro Kız Meslek Lisesi konferans salonunda Kutlu Doğum Programı tertip edildi. Hazro halkının da katılımıyla gerçekleşen program, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Akabinde Hazro İlçe Müftümüz Sn. Hasan Çelik tarafından, kutlu doğum haftası teması olan “Hz. Peygamber Tevhit ve Vahdet” doğrultusunda bir konferans verildi. Programa çevre köylerden ve Hazro İlçesi okullarında okuyan öğrenciler tarafından seslendirilen ilahiler ile devam edildi. Programda ayrıca, Hazro Kaymakamımız Sercan GÖKDEMİR tarafından günün anlam ve önemi hakkında kısa bir konuşma gerçekleştirildi. Programın sonunda halkımıza gül ve kutlu doğum haftası doğrultusunda hazırlanan kitapçıklardan ve İlçe Müftülüğümüz tarafından yapılan siyer yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize hediyeleri dağıtıldı.