Hani Müftülüğü

29.08.2019

Ferit BİTKİN

Diyarbakır Hazro İlçesinde 1979 Yılında doğdu. İlk ve Orta Öğrenimini memleketi olan Diyarbakır’da tamamladı.

2012 yılında Sakarya Üniversitesi, İlahiyat Fakültesi’nden mezun olan BİTKİN, Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı çeşitli yerlerde İmam Hatiplik görevine devam ederken, sırasıyla 2014 yılında Diyarbakır İli Kocaköy İlçesi Vaizi, 2015 yılında Kayseri Dini Yüksek İhtisas Eğitim Merkezi Müdürlüğünde ihtisasa başladı ve 2018 yılında İhtisas Merkezinden mezun olduktan sonra, İzmir İli Aliğa İlçesine Cezaevi Vaizi olarak atandı.

2018 Yılında Muş’un Varto İlçesine İlçe Müftüsü olarak atanan Ferit BİTKİN, 26.08.2019 tarihinden itibaren Hani İlçe Müftüsü olarak görevine devam etmektedir. Evli ve üç çocuk babası olan BİTKİN Arapça bilmektedir.