27.01.2020

Depremde Vefat eden Kardeşlerimiz için Hatim Duası Yapıldı

24 ocak 2020 tarihinde Elazığ'da 6.8  şiddetinde yaşanan deprem sonucunda yaşamlarını yitiren vatandaşlarımız için; Diyarbakır ili Çermik ve Ergani ilçe Müftülüklerinin öncülüğünde; "sınırlarfarklıgönüllerbir#" başlığı  altında hatim kampanyası başlatıldı. Ülkemizin dört bir yanından gönderilen hatimler için Ergani ilçe Müftülüğüne bağlı Merkez Cami-i Kebir Camiinde İlçe Müftümüz Muhsin Demirel hocamız tarafından ikindi namazına müteakip hatim duası yapıldı. Cemaatin ve iki ilçe müftülüğü personellerinin katılımıyla düzenlenen programı, okunan hatim duasının ardından hayatlarını kaybeden vatandaşlarımız için de dualar edilerek sona erdi. Bizlerde elim deprem sonucu yaşamını yitiren tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet ve yakınlarına sabrı cemil, Yaralılara ise acil şifalar diliyoruz.