23.10.2019

ERGANİ İLÇE MÜFTÜLÜĞÜNDE TECRÜBE PAYLAŞIMI TOPLANTISI YAPILDI

Başkanlığımızın talimatı gereğince Cami hizmetlerinin verimliliğini artırmak ve örnek projelerin tespit edilerek yaygınlaşmasını sağlamak amacıyla; İl ve İlçe Müftülüklerinde yapılması istenen tecrübe paylaşımı programı Çüngüş, Çermik, Eğil ve İlçemiz Müftülüğü Personellerinin katılımıyla Ergani  Fen Lisesi Konferans salonunda  yapıldı.

Toplantı; Müftülüğümüze bağlı Çakartaş Camii İmam-Hatibi Serdar ZENGİN’in Kur’anı Kerim Tilaveti, İl Müftü yardımcısı Nihat KOÇ’un açılış konuşması ile başladı.

Başkanlığımız Müşaviri Ömer AYDIN’IN moderatörlüğünde İstanbul Merter Veysel Karani Cami Uzman İmam-Hatibi Memet ŞENYİĞİT, İstanbul Kadıköy Hasan paşa Cami İmam-Hatibi Levent UÇKAN ve İstanbul Fatih Hürrem Çavuş Cami İmam-Hatibi Metin KAÇAR hocalarımızın verimli geçen sunumları sonrası, program İl Müftümüz Sayın Yavuz Selim KARABAYIR Hocamızın kapanış konuşmasıyla son buldu.