04.12.2017

İlçemizde Mevlid-i Nebi Programı Düzenlendi

Cumartesi günü(02.12.2017) ilçe Müftülüğümüzce Mevlid-i Nebi haftası münasebetiyle anma programı düzenlendi. Yapılan programa Müftülüğümüz personelinin tümü,  İlçe Kaymakamımız Sayın Mesut Çoban, STK temsilcileri ve Erganili hemşehrilerimiz katıldı. İlçe Müftümüz Abdülrakip ARSLAN, açılış konuşmasında,  Hz. Muhammed öncesi Cahiliye dönemi karanlığının, Onun doğumuya  aydınlığa çıktığını belirtti. İlçe Kaymakamımız Sayın Mesut Çoban’ın, günün anlam ve önemiyle alakalı yaptığı konuşmada, Mevlidi nebi haftasının birlik ve beraberliğimize vesile olması temennisinde bulundu. Müftülüğümüz personelince icra edilen program, Kuranı Kerim Tilaveti, Mevlid-i şerif ile devam etti. program İlçe müftümüzün yaptığı kapsamlı dua ile son buldu.