Çınar Müftülüğü

Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Mevlid-i Nebi Coşkusu !!! 13-Kasım Erkeklere yönelik 12- Kasım Bayanlara yönelik olarak gerçekleştirilen Mevlid-i Nebi programı Çınar ilçe Müftülüğü tarafından tüm coşkusuyla tamamlandı.
Detay

Mevlid-i Nebi Programına Davet !!! 12 Kasım Erkeklere Yönelik - 13 Kasım Bayanlara Yönelik program. YER : ÇINAR İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ KONFERANS SALONU TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR...
Detay

Çınar İlçe Müftülüğünden Fidan Dikme Etkinliği Diyanet İşleri Başkanlığı'nın 'Camiler ve Din Görevlileri Haftası' münasebetiyle başlattıği fidan dikme etkinliğine Çınar İlçe Müftülüğü de katıldı.
Detay

Çınar Merkez Kur an Kursu bünyesinde düzenlenen hanımlara yönelik irşad programı Kayapınar İlçe Müftülüğü vaizesi Fatıma Gündüz hanımefendinin sohbeti ile gerçekleştirildi.Programa ilgi yoğundu...Rabbim Razı olduğu cemaatler zümresine dahil etsin..