06.04.2017

RAMAZAN AYI ETKİNLİKLERİ 2015-16

ÇINAR MÜFTÜLÜĞÜ RAMAZAN AYI ETKİNLİKLERİ (2015-16)

Çınar İlçe Müftülüğü ve Çınar Kaymakamlığı Sosyal Dayanışme ve Yardımlaşma Vakfının işbirliği ile merkez ve köylerimizde Ramazan Ayı boyunca iftar yemeği verildi. İftar programı hakkında bilgi veren İlçe Müftüsü Şemsettin ŞİMŞEK ' Peygamberimizin (sav); Veren el alan elden üstündür, hadis şerifi mucibince hareket ettiklerini ve insanlarımızla paylaşma kültürünü canlı tutmak için  merkez ve köylerimizde merkezi noktalar belirlediklerini ve iftar programına bir saat kala iftar programları gerçekleştirdiklerini ve akabinde  götürdüğümüz iftarliklarimizi kardeşlerimizle paylaştıklarını paylaştıklarını söyledi. Ramazan ayı boyunca devam eden etkinliklerde beş binin üzerindeki kişilerle iftar yemeği paylaşılmıştır.