23.01.2020

Kaymakamlık Tarafından İlçemiz Müftülüğü Bünyesindeki Personele "KADINA YÖNELİK ŞİDDET VE ZORLA EVLİLİK İLE MÜCADELE" Konulu Seminer Verildi

İlçe Kaymakamlığı tarafından, merkez ve köy personellerimize (İmam-Hatip, Müezzin-Kayyım), "Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele ve Zorla Evliliklerin Önlenmesi" amacıyla seminerler verildi. Bu kapsamda 'Psikolog', sayın Sadık SUN tarafından KADIN ve AİLE (Eşler Arasındaki İlişkiler) adlı bir seminer verilirken: Hemen sonrasında ise; Çermik Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi PDR Öğretmeni sayın Bülent ÖZTÜRK, 'Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele ve Erken Yaşta Evlilik' konulu bir seminer vererek, katılımcılara bu hususta bilgiler verip, konunun hassasiyetine dikkatleri çekti.