06.12.2019

İLÇEMİZDE YAPIMI TAMAMLANAN KIZ KUR'AN KURSU HİZMETE HAZIR

İlçemizdeki cami açılışına  katılan İlimiz Müftüsü Sayın Yavuz Selim KARABAYIR hocamız ve İlçe Kaymakamımız  Sayın Nazlı DEMİR, Çermik Belediye Başkanımız Şehmus KARAMEHMETOĞLU    İlçemizde inşaası tamamlanıp Başkanlığımıza tahsis edilen Kız Kur’an Kursunun açılışına katıldı. Vatandaşlarımızın da katılımıyla gerçekleşen açılışın  konuşmasını yapan İl Müftümüz Sayın KARABAYIR Kur’an Öğreniminin önemine vurgu yapatı. Açılış duasını da yapan Sayın KARABAYIR Kur’an Kursu yapımında emeği geçenlere teşekkür etti. Açılışın ardından İl Müftümüz  Sayın KARABAYIR ile  İlçe Kaymakamımız Sayın DEMİR  açılış yapılan Kur’an Kursunda incelemelerde bulundu. İlçemiz Müftüsü Sayın KARACAN kurs hakkında bilgiler  verdikten sonra  program sona erdi.