17.03.2017

İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ TARAFINDAN ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ İÇİN ŞEHİTLERİMİZE VEFA İÇİN HUZURDA BULUŞALIM PDROGRAMI YAPILDI.

İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ TARAFINDAN ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ İÇİN  ŞEHİTLERİMİZE VEFA İÇİN İÇİN HUZURDA BULUŞALIM PDROGRAMI YAPILDI.

Çermik İlçe Müftülüğü ve Jandarma Garnizon Komutanlığı tarafından, Çanakkale şehitleri Şehitlerimize Vefa İçin Huzurda buluşalım programı kapsamında  mevlit okutuldu.

Çermik İlçe Müftülüğü ve Jandarma Garnizon Komutanlığı tarafından, Çanakkale şehitleri Şehitlerimize Vefa İçin Huzurda buluşalım programı kapsamında  ilçemiz merkez Hanbaşı Camiinde Cuma namazı öncesi Mevlit proğramı düzenlenendi. Mevlit proğramında konuşan ilçe müftüsü Abdullah SERTOĞULLARINDAN Çanakkale Zaferinin 102. Yıl dönümü münasebetiyle ve 15 Temmuz hain işgal kalkışmasında şehit olan kardeşlerimize karşı olan görevlerimizi bir nebzede olsa yerine getirmek amacıyla bugün mevlit programı ve İlçe Jandarma Garnizon Komutanlığı personeli tarafından finanse edilen Çorba ve ekmek ikramı yapılacağını belirtti.

Cuma namazı çıkışında İlçe Jandarma Garnizon Komutanlığı personeli tarafından finanse edilen Çorba ve ekmek İlçe Müftülüğünün organizasyonuyla vatandaşlara ikram edildi. Çorba dağıtımınna katılan İlçe Jandarma Garnizon Komutalığı ile İlçe Müftülüğü işbirliği yaparak organize ettikleri Mevlit proğramı ile Çorba dağıtımı vatandaşlardan büyük ilgi gördü belirterek, şehitlere Fatihalar okundu, gazilere dualar edildi ve vatandaşlarla bir araya gelindi.