24.02.2017

ŞEHİTLER İÇİN MEVLİT OKUNDU

Çermik İlçe Müftülüğü ve Jandarma Garnizon Komutanlığı tarafından,  şehitler için mevlit okutuldu.

Çermik İlçe Jandarma Garnizon Komutanlığı tarafından, şehitler için ilçemiz merkez Hanbaşı Camiinde Cuma namazı öncesi Mevlit proğramı düzenlenendi. Mevlit proğramının sonunda ilçe müftü Vekili Ramazan CİN uzun ve duygusal bir dua yaptı.

Cuma namazı çıkışında İlçe Jandarma Garnizon Komutanlığı personeli tarafından finanse edilen etli pilav ve ayran İlçe Müftülüğünün organizasyonuyla vatandaşlara ikram edildi. Pilav dağıtımına katılan İlçe Jandarma Garnizon Komutanlığı yetkilileri, İlçe Müftülüğüyle işbirliği yaparak organize ettikleri Mevlit proğramı ile etli pilav ve ayran dağıtımında vatandaşlardan büyük ilgi gördüklerini belirterek, şehitlere Fatihalar okundu, gazilere dualar edildi ve vatandaşlarla bir araya gelindi dedi.

Bu tür sosyal etkinliklerinin zaman zaman devam edeceğini dile getiren İlçe Jandarma Garnizon Komutanlığı yetkilileri, şehitlerimize Allah’tan rahmet ailelerine sabırlar diliyoruz. Bu etkinlikte bizlere yardımcı olan İlçe Müftülüğü  personellerine teşekkür ederiz dedi.