15.11.2019

BİSMİL’DE MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI COŞKUYLA KUTLANDI

Bismil müftülüğünce organize edilen Mevlidi Nebi haftası etkinliği 11.11.2019 tarihinde saat 13.30 Bozçalı düğün salonunda gerçekleştirildi. Gerçekleştirlen programa eski bakanlarımızdan milletvekili Mehmet Mehdi EKER,Ebu Bekir BAL,İlçe Kaymakamımız Kerem Süleyman YÜKSEL,Başsavcı Meriç DEDE,İlçe Garnizon Komutanı Binbaşı İsmail SET siyasi parti temsilcileri, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Kur’anı Kerim okunmasıyla başlayan program ilçe Müftüsü Ahmet DURMUŞ’un açış konuşmasıyla devam etti.Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Kerem Süleyman YÜKSEL ,Eski Bakan ve milletvekili Mehmet Mehdi EKER’in selamlama konuşmalarıyla devam eden ve Batman İl Müftüsü Turgut ERHAN Bey’in konuşmacı olarak katıldığı program halktan büyük beğeni aldı.
Program müftülüğümüzce ilçe genelinde ortaokullar arası düzenlenen Siyerün Nebi yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödül takdimiyle sona erdi.