11.04.2019

GENÇLERE KONFERANS

."Gençliğe Değer" Projesi kapsamında İlçemiz Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü ile Diyarbakır İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü ' nün ortak çalışması olarak, 10.04.2019 saat 10:00' da Bağlar Çelebi Eser Bölge Yatılı Erkek Kur'an Kursumuzun Konferans Salonunda "İslam’ın İnsana Verdiği Değer" konulu konferans düzenlendi.
İlçe Müftümüz Hasan YARDAK’ın açış konuşmasından sonra, konuşmacı olarak Programa Katılan İl Müftümüz Yavuz Selim KARABAYIR, İslam' ın İnsana Verdiği Değer" konulu konferans verdi
İlçemize bağlı liselerde eğitim gören kız öğrencilere yönelik yapılan konferansa Bağlar ilçemizde bulunan tüm liselerden katılım sağlandı.
İlçe Müftümüz Hasan YARDAK, Bağlar İlçe Müftülüğümüzün ev sahipliği yaptığı konferanstan duyduğu memnuniyeti dile getirerek İl Müftümüze ve katılan tüm öğrencilere teşekkür etti