01.04.2019

MİNİKLERDEN MÜFTÜLÜĞÜMÜZE ZİYARET

İlçemiz Müftülüğüne bağlı Kamışlı Kur’an Kursu 4-6 Yaş Grubu Minik Öğrencileri Müftülüğümüzü ziyaret ettiler.

Kurs yöneticileri Hatice BULUŞ ve Özlem YİĞİT eşliğinde İlçe Müftümüz Hasan YARDAK’ı makamında ziyaret eden Minikler, Kur’an Kursunda Öğrendikleri dua ve süreleri okudular. Daha sonra Yetim Çocuklar için kendi kumbaralarında biriktirdikleri yardımı bir zarf içinde ilçe Müftümüz Hasan YARDAK’’a teslim eden minikler,  merak ettikleri soru ve isteklerini İlçe Müftümüze yönelttiler. İlçe Müftümüzün de kendilerine ikram ettiği çikolatadan sonra Kurslarına döndüler. Müftümüz Hasan YARDAK, Miniklerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek,  Kurs Öğreticilerine ve Minik Öğrencilere başarı dileklerinde bulundu.