21.03.2019

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNDEN MÜFTÜLÜĞÜMÜZE ZİYARET

Dicle Üniversitesi’nde farklı fakültelerden eğitim gören ve Diyarbakır Kredi Yurtlar Kurumu Yurtlarında kalan Öğrenciler İlçe Müftülüğümüzü ziyaret ettiler.

Bağlar İlçe Müftümüz Hasan YARDAK,  ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şöyle konuştu: Gençlik bir milletin geleceği ve güç kaynağıdır. Bunun için devlet ve toplum olarak kendi geleceğimizi garanti altına almak, milli ve manevi değerlerini bilen bir toplum olmak istiyorsak gençlerimize sahip çıkmalıyız.  Daha sonra nazik ziyaretlerinden dolay öğrencilere teşekkür etti.

Öğrenciler de İlçe müftümüz Hasan YARDAK’a çeşitli sorular sordu. Müftülüğümüzün KYK’daki hizmetlerinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Ziyaret Müftülüğümüz tarafından kendilerine dağıtılan hediye kitaplarla sona erdi.