05.12.2017

MEVLİD-İ NEBİ PROGRAMLARI ÇOŞKUYLA GERÇEKLEŞTİ

Diyarbakır İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından, Mevlid Kandili münasebetiyle, ADRB İl Koordinatörü Fatime KARTI, Cezaevi Vaizi Fatma ÖZBEK, Sudet YAZICI tarafından bir dizi program gerçekleştirildi. Diyarbakır merkez Bağlar İlçe Müftülüğü programı, Ofis Camii, Şehitlik Camii, Mehmet Esen Cami’lerinde, Fatıma ’tuz Zehra Kur’an Kursu, Dr. Necla Kartı Kur’an Kursu ve Talay tepe Kur’an Kursunda icra edilen programlar halkın yoğun katılımı ve beğenisiyle son buldu. Ayrıca Aile Sosyal Politikalar bünyesinde bulunan Çocuk Evlerinde, Çodem de Mevlid-i Nebi programları, ADRB görevlileri Özlem ÖZKAN ve Mukadder AYDIN tarafından icra edildi. Söz konusu programlara halkımızın yoğun katılım ve ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz.