29.05.2017

Dİyarbakır İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosunca Kur'an Kursu Öğreticileri İle İstişare Toplantısı Yapıldı.

Diyarbakır İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu, merkez İlçe Müftülüklerine bağlı Kuran Kursu Öğreticilerinin katılımıyla Yeşilay Derneginin tarihi mekanında kaynaşma ve fikir alışverişi gerçekleştirdiği bir organizasyon düzenledi.

Samimi bir havada gerçekleşen programda ilahi dinletisi ve çiğköfte ikramı yapıldı.

Diyarbakır İl Müftülüğü Olarak Ev sahipliğinden dolayı başta Yeşilay Derneği Şube Başkanı Yahya ÖĞER ve ekibi olmak üzere programa katılan kıymetli hocalarımıza ve programın düzenlenmesinde emeği geçen tüm arkadaşlarımıza şükranlarımızı sunarız.