21.04.2017

DİYARBAKIR İL MÜFTÜLÜĞÜ KUTLU DOĞUMDA MİNİKLERİ UNUTMADI

4-6 YAŞ KUR’AN KURSLARINDA KUTLU DOĞUM PROGRAMLARI İCRA EDİİLDİ

Diyarbakır İl Müftülüğü 4-6 Yaş Kur’an Kurslarında eğitim gören minik yavrulara ve ailelerine yönelik Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle farklı yerlerde etkinlikler düzenledi.

İlk etkinliğini Çelebi Eser Cami 4-6 Yaş Kur’an Kursunda, İl Müftülüğü Tiyatro Ekibinin Drama gösterisi ve İl Emniyet Müdürlüğünün Trafik Ekibinden Polis Memuru arkadaşların çocuklara trafik eğitimi vermesi ile son buldu.

Çocukların beraberce eğlenebilecekleri ve aynı zamanda öğrenebilecekleri eğitsel oyunlar, çocuk şarkıları ve çeşitli aktiviteler gerçekleştirildi.

İkinci etkinlik Diyarbakır İl Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş Kur’an eğitimi veren tüm anaokullarının minik öğrencileri ve velileri ile birlikte Bağlar Gençlik Merkezinde yapıldı. Programda Video gösterimi, çocuk ilahileri, İl Müftülüğü tiyatro ekibinin tiyatro gösterimi ve çeşitli faaliyetler gerçekleştirildi.

Çocukların ve Velilerin yoğun ilgisi  Mazhar olan program çocuklara ve velilere hediye takdimi ile son buldu.

İl defa Gerçekleşen Kutlu Doğum çocuk programlarının Diyarbakır Geneli devam Ediceği Kutlu Doğum Haftası Boyunca Süreceği belirtildi.