16.01.2017

DİCLE İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ ŞOFÖR ALIMI

DUYURU

İlgi       :Diyanet İşleri Başkanlığı Sınav Yönetmeliği

İlimiz Dicle İlçe Müftülüğünde münhal bulunan aşağıda unvanı, sınıfı ve adedi belirtilen kadroya Diyanet İşleri Başkanlığı Sınav Yönetmeliği gereğince mülakat ve uygulamalı sınavla, naklen personel alınacaktır.

I.

S.N

Kadronun yeri

Unvanı

Kadro Derecesi

Adedi

Sınıfı

Dicle

İlçe Müftülüğü

Şoför

GİH

II. ŞOFÖR OLARAK ATANABİLMEK İÇİN GEREKEN ŞARTLAR:

1- Halen görevli olmak.

2- 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun Değişik 48/A maddesinde aranan genel ve özel şartları

taşıyor olmak.

3- Diyanet İşleri Başkanlığı Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği ile Sınav Yönetmenliğinde belirtilen şartlara haiz olmak.

4- En az lise veya dengi okul mezunu olmak,

5- En az (B) sınıfı sürücü belgesi sahibi olmak, Şoförlük yapmaya mani herhangi bir özrü bulunmamak.

6- Başkanlık teşkilatında en az iki yıl görev yapmış olmak,

III. BAŞVURU İŞLEMLERİ:

1- Yukarıdaki şartları taşıyan adaylar 23/01/2017 – 06/02/2017 tarihleri arasında mesai saatlerinde matbu dilekçe doldurarak İl Müftülüğüne şahsen müracaat edeceklerdir.

2- Belgeleri eksik olan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir.

3- Başvuru işlemlerinin hatasız, eksiksiz ve duyuruda belirtilen hususlara uygun olarak yapılmasından adayın kendisi sorumlu olacaktır.

4- Bu duyuruda belirlenen esaslara uygun olmayan başvurular ile postadaki vaki gecikmeler ve 06/02//2017  tarihinden sonra yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

IV. SINAV İŞLEMLERİ

1- Sınav 14/02/2017 tarihinde saat 09.00’da Diyarbakır İl Müftülüğünde yapılacaktır.

2- İlan edilen sınav tarihinde sınava katılmayan adaylar sınav hakkını kaybetmiş sayılacaktır. Söz konusu adaylara her ne sebeple olursa olsun ikinci bir sınav hakkı verilmeyecektir.

V. BAŞVURU İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR:

1- Dilekçe

2- Sürücü Belgesi

Postadaki vaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

Not: Bu duyuruda belirtilmeyen hususlarla ilgili Diyanet İşleri Başkanlığı Sınav Yönetmeliğindeki hükümler geçerlidir.

Burhan İŞLİYEN

Vali a.