21.12.2016

ENGELERİ AŞARKEN

DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ

3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında, Diyarbakır İl Müftülüğü, görme engelliler Kuran Kursu Öğreticileri Şerife SÖYLER ve Musa SÖYLER koordinatörlüğünde, İl Müftüsü Burhan İŞLİYEN, Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı CEBE, İl Müftü Yardımcısı Abdullah IŞIK ve görme engelli öğrencilerin katılımıyla Diyarbakır Ali İhsan Arslan Görme Engelliler İlköğretim Okulunda ,sunuculuğunu Musa SÖYLER ’in yaptığı program, görme engelli bir öğrencinin Kur’an- Kerim tilaveti, engelli öğrencilerin oluşturduğu ilahi korosu, Diyarbakır İl Müftülüğü İlahi korosunun ilahi dinletileri ile devam etti. Program, öğrencilere hediye takdimi ile son buldu.

Öğrencilerin programa ilgisi hayli yoğundu. Onları unutmadığımız ve yalnız bırakmadığımız için müftülüğümüze ve ilgili hocalarına çok teşekkür ederek tekrarını beklediklerini söylemeden geçemediler…