03.12.2016

KONFERANS

‘‘GÖNÜLDEN GÖNÜLE DİN GÖREVLİLERİ EL ELE’’

Diyarbakır İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosunun, din görevlilerine hizmet içi eğitim kapsamında düzenlenen  konferansların ‘‘Tartışmalı hadisler’’ konulu ikinci programını 28 kasım Pazartesi günü, Kayapınar İlçe Müftülüğü Konferans salonunda   İl Müftü yardımcımız Sayın Abdullah ışık ,Kayapınar İlçe Müftüsü Sayın M.Sırrı ŞIK, konuşmacı olarak; Dicle Üniversitesi Hadis Ana Bilim dalı Öğretim üyesi Sayın Prof.Dr.Ahmet Keleş hocanın katılımı ve  Bayan Kur’an Kursu Öğreticilerinin de katılımı ile gerçekleştirmiş bulunuyoruz.Sunuculuğunu Aile ve Dini Rehberlik Bürosu üyesi Özlem ÖZKAN’ın yaptığı program,Mustafa ŞEKER hoca'nın gönülleri tenvir eden Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayıp, Prof.Dr.Sayın Ahmet Keleş hocanın ‘’Kadınlara yönelik tartışmalı hadisler’’ konulu konuşması ve  Konuşmacıya çiçek taktimi ile son buldu.